fbpx

Werkwijze

Wil jij graag dierbare momenten op een professionele wijze laten vastleggen? Dan kan ik jullie helpen met een fotoshoot in Friesland of zelfs daarbuiten. Zoals ik op mijn home pagina ook zeg: ‘little moments make big memories‘ en daar sta ik ook helemaal achter. De mooie momenten die ik vastleg, zijn op een dag namelijk waardevolle herinneringen.

Voor een fotoshoot met paard heb je een iets andere voorbereiding. Klik op de knop voor meer informatie.


Vooraf aan de fotoshoot

Ben jij erover uit en wil je graag een fotoreportage boeken? Neem dan contact met mij op. Samen gaan we opzoek naar een geschikte datum en zoeken we een leuke locatie. Ik heb geen studio, dus de fotoshoots zijn altijd buiten (m.u.v. newbornshoots). Een geschikte locatie is bijvoorbeeld het bos, een park, of de zeedijk. Een zandverstuiving of heide doet het ook altijd goed. Het belangrijkste is dat er zo weinig mogelijk storende elementen op de achtergrond aanwezig zijn. Zodra we het samen eens zijn over de datum en locatie, stuur ik een bevestiging. Als je deze accepteert staat de reportage vast.

Natuurlijk kan het voorkomen dat er slecht weer wordt voorspeld. Hieronder valt bijv. regen of harde wind. Als dit het geval is kan de reportage kosteloos verplaatst worden en zoeken we een nieuwe datum. Is het bewolkt? Dan kan de reportage wel doorgaan. Wolken zorgen namelijk voor een mooie egaal licht.

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Lees deze daarom zorgvuldig door.


Op de dag van de fotoshoot

En dan is het zover, jullie gaan fotoshooten. Superleuk! Maar wat trek je aan? Vermijdt felle kleuren. Zachte kleuren en natuurtinten werken vaak wel heel goed. Probeer ook kleding met (drukke) print te voorkomen. Hebben jullie een groepsfotoshoot? Pas de kleding dan op elkaar aan voor een mooier, maar ook rustiger beeld.

Misschien vraag je je wel af: hoe zorgen we ervoor dat we leuk op de foto staan? Om goed voorbereid te zijn kun je zelf ideeën opzoeken op internet. Zo kun je uit jezelf leuke poses neerzetten en weet je wat je leuk vindt. Daarnaast ben ik als fotograaf ook nog altijd aanwezig om jullie aanwijzingen te geven. Verder probeer ik ook spontane momenten te pakken, want deze zijn vaak het mooist.


Na de fotoshoot

Het moment is aangebroken dat je moet wachten op de foto’s. Ik begrijp heel goed dat je ze heel graag wilt zien, dus ik maak vast één foto voor jullie klaar, zorgvuldig nabewerkt. Deze stuur ik op met de factuur én een online galerij waaruit jij je foto’s uit mag zoeken. Zodra ik de nummers van de gekozen foto’s heb ontvangen – én de betaling van de factuur- ga ik aan de slag met de nabewerking. De foto’s zullen dan binnen twee weken naar jou verzonden worden. Wil je meer foto’s dan het pakket wat je hebt gekocht? Er kunnen altijd foto’s bij besteld worden.

De foto’s ontvang je altijd digitaal op hoge resolutie (HR) zonder logo. Deze foto’s zijn geschikt voor afdrukken, wanddecoratie, etc. Deze foto’s zijn niet voor online gebruik. Het is niet toegestaan foto’s zonder logo/naamsvermelding op social media te plaatsen. Daarvoor krijg je de foto’s ook op digitaal webformaat met logo. Dezen mogen wel online gebruikt worden.

Zo blij met een foto dat je deze aan de wand wil laten afdrukken en vind je het lastig om te kiezen welke materiaal of formaat? Na de shoot krijg je van mij een brochure met informatie over diverse soorten wanddecoratie en kan je eenvoudig via mij bestellen. Zo heb jij er geen werk van én ben je verzekerd van een goede kwaliteit foto bij jou aan de muur! Brochure even niet bij de hand? Bekijk de informatie hier online.

Lydia Hiemstra
Lydia Hiemstra
2021-06-25
Een superfijne fotograaf die met veel rust en geduld te werk gaat. Ze is zelf een hele gezellige meid, dus je voelt je al snel op je gemak. De fotoshoot verliep heel natuurlijk en relaxt en het waren prachtige resultaten! Heel tevreden en ik zou zo weer een fotoshoot boeken!
Rianne De Bruin
Rianne De Bruin
2021-06-23
Goede en leuke fotograaf die je op je gemak laat voelen en haar tijd neemt. Ze doet ook van alles van familieshoot tot dieren. Ook als je en moeilijk paard hebt, zoals die van mij. Ze werkt professioneel en zorgt voor een prachtig resultaat die ook nog eens snel afgeleverd wordt! Ik ben ontzettend blij met de foto's. Zeker een aanrader!
Fem de Klein
Fem de Klein
2021-06-22
De stalshoot was fantastisch! Maria-Maaike had ook enorm veel geduld met de shoot en heeft super gave fotos gemaakt! De fotos waren enorm snel binnen en er zijn geen problemen geweest! Dikke aanrader dus!🤩
Theo Bosma
Theo Bosma
2021-06-22
Super leuke shoot gehad. Spontane meid die durft te zeggen wat haar het beste lijkt om een mooie foto te kunnen maken. Zeker aanrader, van familie shoot tot dierenfotografie.
niels bosgraaf
niels bosgraaf
2021-06-22
tanja van Eijden
tanja van Eijden
2021-06-22
Een hele leuke en goede fotograaf. Werkt professioneel en stelt je op je gemak. Neemt de tijd voor je en je krijgt snel de foto’s met een gegarandeerd mooi resultaat. Zeker een aanrader!