fbpx

Tarieven

Let op: i.v.m. diverse zomerplannen (waaronder een fotoreis en vrijwilligerswerk) ben ik niet beschikbaar tussen 15 juli en 14 augustus 2022.

Pakket 1: Regulier

€85,-

15 foto’s in hoge resolutie en webformaat
Tijdsindicatie 45-60 minuten
Datum, tijd en locatie in overleg
Kies zelf je foto’s uit een online galerij
Extra foto’s bijbestellen is mogelijk

Pakket 2: Mini

€55,-

• 7 foto’s in hoge resolutie en webformaat
Tijdsindicatie 30 minuten
Datum, tijd en locatie in overleg
Kies zelf je foto’s uit een online galerij
Extra foto’s bijbestellen is mogelijk

Voor beide pakketten geldt:
De prijzen zijn exclusief reiskosten: €0,21 per kilometer vanaf 9104GK.
Extra foto’s kunnen altijd bijbesteld worden; het tarief is €10,- per foto.
Bij het boeken van een fotoshoot ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Bij een fotoshoot met paard zijn beide pakketten zelf in te vullen naar wens. Dit betekend dat er portretfoto’s, rijfoto’s, actiefoto’s of blackfoto’s gemaakt kunnen worden, maar houdt wel rekening met de tijdsindicatie. Uiteraard is het een idicatie. Als het paard meewerkt zijn we misschien iets eerder klaar. Als het paard wat onrustig is neem ik wat meer de tijd.

Ben jij op zoek naar een fotograaf voor een groepsreportage (>5 personen)? Neem dan contact op voor een offerte op maat.

Auteursrecht

De foto’s ontvang je altijd digitaal op hoge resolutie (HR) zonder logo. Deze foto’s zijn geschikt voor afdrukken, wanddecoratie, fotoboeken etc. Deze foto’s zijn niet voor online gebruik. Het is niet toegestaan foto’s zonder logo/naamsvermelding op social media te plaatsen. Daarvoor krijg je de foto’s ook op digitaal webformaat met logo. Dezen mogen wel online gebruikt worden.

JOUW FOTO AAN DE WAND

Ben jij zo blij met een bepaalde foto dat je die graag aan je wand wil hangen? Ik bied diverse wanddecoratie aan waarop jouw foto gedrukt kan worden. Hierbij kan je denken aan muurcirkels, textielposters of de klassieke canvas! Klik hieronder voor meer informatie.

JOUW HERINNERINGEN OP ÉÉN PLEK

Na afloop van de fotoshoot heb jij je foto’s digitaal. Maar hoe gaaf is het om jouw foto’s gebundeld te hebben, zodat je ze er eenvoudig bij kunt pakken om je herinneringen opnieuw te beleven of aan anderen laten te laten zien. Dit kan met een luxe, exclusief mini album.

14 foto’s in een album van 20x20cm
Fotopapier van hoge kwaliteit
Luxe suède of linnen cover; kleur naar keuze

Tarief: €50,-
Exclusief  verzendkosten, afhalen mogelijk

KADOBON

Zoek je een leuk kado voor een jarige, met kerst, of zomaar om iemand te bedanken? Met een fotoshoot geef je iets origineels! Beide pakketten zijn geschikt om te geven als kado. Uiteraard met een leuke kadobon om te kunnen geven. Bestel minimaal 10 dagen van te voren, de kadobon wordt op maat gemaakt met de naam van de ontvanger.

Contact opnemen

Heb je interesse gekregen in een fotoshoot of heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact met mij op of mail naar: info@mmdfotografie. Vervolgens beantwoord ik je vraag of gaan we samen op zoek naar een geschikte datum, en praten we verder over de details.