fbpx

Tarieven

Let op: i.v.m. diverse zomerplannen (waaronder een fotoreis en vrijwilligerswerk) ben ik niet beschikbaar tussen 15 juli en 16 augustus 2022.

Pakket 1: Regulier

€85,-

10 foto’s in hoge resolutie en webformaat
Tijdsindicatie 45-60 minuten
Datum, tijd en locatie in overleg
Kies zelf je foto’s uit een online galerij
Extra foto’s bijbestellen is mogelijk

Pakket 2: Mini

€55,-

• 5 foto’s in hoge resolutie en webformaat
Tijdsindicatie 30 minuten
Datum, tijd en locatie in overleg
Kies zelf je foto’s uit een online galerij
Extra foto’s bijbestellen is mogelijk

Voor beide pakketten geldt:
De prijzen zijn exclusief reiskosten: €0,21 per kilometer vanaf 9104GK.
Extra foto’s kunnen altijd bijbesteld worden; het tarief is €10,- per foto.
Bij het boeken van een fotoshoot ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Bij een fotoshoot met paard zijn beide pakketten zelf in te vullen naar wens. Dit betekend dat er portretfoto’s, rijfoto’s, actiefoto’s of blackfoto’s gemaakt kunnen worden, maar houdt wel rekening met de tijdsindicatie. Uiteraard is het een idicatie. Als het paard meewerkt zijn we misschien iets eerder klaar. Als het paard wat onrustig is neem ik wat meer de tijd.

Ben jij op zoek naar een fotograaf voor een groepsreportage (>5 personen)? Neem dan contact op voor een offerte op maat.

Auteursrecht

De foto’s ontvang je altijd digitaal op hoge resolutie (HR) zonder logo. Deze foto’s zijn geschikt voor afdrukken, wanddecoratie, fotoboeken etc. Deze foto’s zijn niet voor online gebruik. Het is niet toegestaan foto’s zonder logo/naamsvermelding op social media te plaatsen. Daarvoor krijg je de foto’s ook op digitaal webformaat met logo. Dezen mogen wel online gebruikt worden.

JOUW FOTO AAN DE WAND

Ben jij zo blij met een bepaalde foto dat je die graag aan je wand wil hangen? Ik bied diverse wanddecoratie aan waarop jouw foto gedrukt kan worden. Hierbij kan je denken aan muurcirkels, textielposters of de klassieke canvas! Klik hieronder voor meer informatie.

KADOBON

Zoek je een leuk kado voor een jarige, met kerst, of zomaar om iemand te bedanken? Met een fotoshoot geef je iets origineels! Beide pakketten zijn geschikt om te geven als kado. Uiteraard met een leuke kadobon om te kunnen geven. Bestel minimaal 10 dagen van te voren, de kadobon wordt op maat gemaakt met de naam van de ontvanger.

Contact opnemen

Heb je interesse gekregen in een fotoshoot of heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact met mij op of mail naar: info@mmdfotografie. Vervolgens beantwoord ik je vraag of gaan we samen op zoek naar een geschikte datum, en praten we verder over de details.

Lydia Hiemstra
Lydia Hiemstra
2021-06-25
Een superfijne fotograaf die met veel rust en geduld te werk gaat. Ze is zelf een hele gezellige meid, dus je voelt je al snel op je gemak. De fotoshoot verliep heel natuurlijk en relaxt en het waren prachtige resultaten! Heel tevreden en ik zou zo weer een fotoshoot boeken!
Rianne De Bruin
Rianne De Bruin
2021-06-23
Goede en leuke fotograaf die je op je gemak laat voelen en haar tijd neemt. Ze doet ook van alles van familieshoot tot dieren. Ook als je en moeilijk paard hebt, zoals die van mij. Ze werkt professioneel en zorgt voor een prachtig resultaat die ook nog eens snel afgeleverd wordt! Ik ben ontzettend blij met de foto's. Zeker een aanrader!
Fem de Klein
Fem de Klein
2021-06-22
De stalshoot was fantastisch! Maria-Maaike had ook enorm veel geduld met de shoot en heeft super gave fotos gemaakt! De fotos waren enorm snel binnen en er zijn geen problemen geweest! Dikke aanrader dus!🤩
Theo Bosma
Theo Bosma
2021-06-22
Super leuke shoot gehad. Spontane meid die durft te zeggen wat haar het beste lijkt om een mooie foto te kunnen maken. Zeker aanrader, van familie shoot tot dierenfotografie.
niels bosgraaf
niels bosgraaf
2021-06-22
tanja van Eijden
tanja van Eijden
2021-06-22
Een hele leuke en goede fotograaf. Werkt professioneel en stelt je op je gemak. Neemt de tijd voor je en je krijgt snel de foto’s met een gegarandeerd mooi resultaat. Zeker een aanrader!