fbpx

Paardenfotograaf in Friesland

Ben jij op zoek naar een paardenfotograaf in Friesland? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Het is mijn doel om jouw paard op de foto te zetten zoals hij is én hoe jullie zijn als een team. Niets is dierbaarder dan prachtige foto’s van jou en je paard.

De foto’s worden gemaakt op een door jou uitgekozen locatie. Dit kan zijn in een mooi bos of bij het strand. Kan je niet naar een locatie komen met je paard? Geen probleem, dan kom ik naar jou. Vaak zijn er in de directe omgeving van een stal ook genoeg plekken om mooie foto’s te maken.

Omdat paarden al jaren een grote hobby van mij zijn ben ik bekend met paardengedrag, wat van pas komt tijdens een shoot. Is het paard een beetje zenuwachtig? Dan nemen we even de tijd. Of is het paard wat ongeduldig? Dan lopen we een extra rondje. Zo komen we samen tot prachtige foto’s.

Lees hier hoe je je aan kunt melden voor de bloesemshoots!

Bekijk hier een aantal van mijn favoriete foto’s.

Meer foto’s zijn te vinden in mijn paarden portfolio.

Paardenfotograaf in Friesland boeken?

Nieuwsgierig geworden? Zoek jij een paardenfotograaf in Friesland? Je kunt me eenvoudig bereiken via één van de opties op de contactpagina. Een berichtje sturen is geheel vrijblijvend en ik kom graag met je in contact!