fbpx

Paardenfotograaf in Friesland

Ben jij op zoek naar een paardenfotograaf in Friesland? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Het is mijn doel om jouw paard op de foto te zetten zoals hij is én hoe jullie zijn als een team. Niets is dierbaarder dan prachtige foto’s van jou en je paard.

De foto’s worden gemaakt op een door jou uitgekozen locatie. Dit kan zijn in een mooi bos of bij het strand. Kan je niet naar een locatie komen met je paard? Geen probleem, dan kom ik naar jou. Vaak zijn er in de directe omgeving van een stal ook genoeg plekken om mooie foto’s te maken.

Omdat paarden al jaren een grote hobby van mij zijn ben ik bekend met paardengedrag, wat van pas komt tijdens een shoot. Is het paard een beetje zenuwachtig? Dan nemen we even de tijd. Of is het paard wat ongeduldig? Dan lopen we een extra rondje. Zo komen we samen tot prachtige foto’s.

Lees hier hoe je je aan kunt melden voor de bloesemshoots!

Bekijk hier een aantal van mijn favoriete foto’s.

Meer foto’s zijn te vinden in mijn paarden portfolio.

Paardenfotograaf in Friesland boeken?

Nieuwsgierig geworden? Zoek jij een paardenfotograaf in Friesland? Je kunt me eenvoudig bereiken via één van de opties op de contactpagina. Een berichtje sturen is geheel vrijblijvend en ik kom graag met je in contact!

Lydia Hiemstra
Lydia Hiemstra
2021-06-25
Een superfijne fotograaf die met veel rust en geduld te werk gaat. Ze is zelf een hele gezellige meid, dus je voelt je al snel op je gemak. De fotoshoot verliep heel natuurlijk en relaxt en het waren prachtige resultaten! Heel tevreden en ik zou zo weer een fotoshoot boeken!
Rianne De Bruin
Rianne De Bruin
2021-06-23
Goede en leuke fotograaf die je op je gemak laat voelen en haar tijd neemt. Ze doet ook van alles van familieshoot tot dieren. Ook als je en moeilijk paard hebt, zoals die van mij. Ze werkt professioneel en zorgt voor een prachtig resultaat die ook nog eens snel afgeleverd wordt! Ik ben ontzettend blij met de foto's. Zeker een aanrader!
Fem de Klein
Fem de Klein
2021-06-22
De stalshoot was fantastisch! Maria-Maaike had ook enorm veel geduld met de shoot en heeft super gave fotos gemaakt! De fotos waren enorm snel binnen en er zijn geen problemen geweest! Dikke aanrader dus!🤩
Theo Bosma
Theo Bosma
2021-06-22
Super leuke shoot gehad. Spontane meid die durft te zeggen wat haar het beste lijkt om een mooie foto te kunnen maken. Zeker aanrader, van familie shoot tot dierenfotografie.
niels bosgraaf
niels bosgraaf
2021-06-22
tanja van Eijden
tanja van Eijden
2021-06-22
Een hele leuke en goede fotograaf. Werkt professioneel en stelt je op je gemak. Neemt de tijd voor je en je krijgt snel de foto’s met een gegarandeerd mooi resultaat. Zeker een aanrader!