fbpx

Sneeuwshoots met paarden in Damwoude | Friesland

Wauw, wat hadden we een paar mooie sneeuwdagen. Tijd om te fotograferen dus! Ik deed een oproepje op mijn instagramaccount voor een model, en al snel werden een aantal shoots vastgelegd. Ik word altijd enthousiast van dit soort momenten: mooie paarden en een unieke omgeving. Kijk maar mee!

De eerste shoot was met Pieter en Bella

De volgende dag kwam Barock Pinto merrie Chloë op de foto

En in de middag kwam de hengst Bluewater Pim (Fell pony) op de foto in de sneeuw. Wat een sprookjespony met die lange manen!

Hopelijk komt er dit jaar nog een laagje sneeuw, dan gaan we vooral verder met de sneeuwfoto’s!

Lydia Hiemstra
Lydia Hiemstra
2021-06-25
Een superfijne fotograaf die met veel rust en geduld te werk gaat. Ze is zelf een hele gezellige meid, dus je voelt je al snel op je gemak. De fotoshoot verliep heel natuurlijk en relaxt en het waren prachtige resultaten! Heel tevreden en ik zou zo weer een fotoshoot boeken!
Rianne De Bruin
Rianne De Bruin
2021-06-23
Goede en leuke fotograaf die je op je gemak laat voelen en haar tijd neemt. Ze doet ook van alles van familieshoot tot dieren. Ook als je en moeilijk paard hebt, zoals die van mij. Ze werkt professioneel en zorgt voor een prachtig resultaat die ook nog eens snel afgeleverd wordt! Ik ben ontzettend blij met de foto's. Zeker een aanrader!
Fem de Klein
Fem de Klein
2021-06-22
De stalshoot was fantastisch! Maria-Maaike had ook enorm veel geduld met de shoot en heeft super gave fotos gemaakt! De fotos waren enorm snel binnen en er zijn geen problemen geweest! Dikke aanrader dus!🤩
Theo Bosma
Theo Bosma
2021-06-22
Super leuke shoot gehad. Spontane meid die durft te zeggen wat haar het beste lijkt om een mooie foto te kunnen maken. Zeker aanrader, van familie shoot tot dierenfotografie.
niels bosgraaf
niels bosgraaf
2021-06-22
tanja van Eijden
tanja van Eijden
2021-06-22
Een hele leuke en goede fotograaf. Werkt professioneel en stelt je op je gemak. Neemt de tijd voor je en je krijgt snel de foto’s met een gegarandeerd mooi resultaat. Zeker een aanrader!