fbpx

Aanmelding Bloesemshoots Friesland 2022

Er staan weer minishoots gepland! Deze keer op een prachtige bloesem locatie in Bolsward. Wil jij altijd al foto’s van je paard met de bloesem? Dit is je kans!

Datum: donderdag 28 april 2022
Locatie: Bolsward
Tijdsloten:

19:00-19:30 Beschikbaar
19:30-20:00 Beschikbaar
20:00-20:30 – Beschikbaar

Let op: vol=vol!

Kosten: €50 per paard incl. 5 foto’s op hoge resolutie. Je krijgt een galerij waar je zelf de foto’s uit mag kiezen. Meer foto’s nabestellen is mogelijk voor €10 per foto. Leuk voordeel: bij deze mini sessies betaal je geen reiskosten.

Opgave: stuur een mail naar info@mmdfotografie.nl met je naam, mailadres, en voorkeur qua tijd. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt dus wacht niet te lang met aanmelden!

Klik hier om je via het contactformulier aan te melden.

Lydia Hiemstra
Lydia Hiemstra
2021-06-25
Een superfijne fotograaf die met veel rust en geduld te werk gaat. Ze is zelf een hele gezellige meid, dus je voelt je al snel op je gemak. De fotoshoot verliep heel natuurlijk en relaxt en het waren prachtige resultaten! Heel tevreden en ik zou zo weer een fotoshoot boeken!
Rianne De Bruin
Rianne De Bruin
2021-06-23
Goede en leuke fotograaf die je op je gemak laat voelen en haar tijd neemt. Ze doet ook van alles van familieshoot tot dieren. Ook als je en moeilijk paard hebt, zoals die van mij. Ze werkt professioneel en zorgt voor een prachtig resultaat die ook nog eens snel afgeleverd wordt! Ik ben ontzettend blij met de foto's. Zeker een aanrader!
Fem de Klein
Fem de Klein
2021-06-22
De stalshoot was fantastisch! Maria-Maaike had ook enorm veel geduld met de shoot en heeft super gave fotos gemaakt! De fotos waren enorm snel binnen en er zijn geen problemen geweest! Dikke aanrader dus!🤩
Theo Bosma
Theo Bosma
2021-06-22
Super leuke shoot gehad. Spontane meid die durft te zeggen wat haar het beste lijkt om een mooie foto te kunnen maken. Zeker aanrader, van familie shoot tot dierenfotografie.
niels bosgraaf
niels bosgraaf
2021-06-22
tanja van Eijden
tanja van Eijden
2021-06-22
Een hele leuke en goede fotograaf. Werkt professioneel en stelt je op je gemak. Neemt de tijd voor je en je krijgt snel de foto’s met een gegarandeerd mooi resultaat. Zeker een aanrader!