fbpx

Informatie

Wil jij graag dierbare momenten op een professionele wijze laten vastleggen? Dan kan ik jullie helpen met een fotoshoot in Friesland of zelfs daarbuiten. Zoals ik op mijn home pagina ook zeg: ‘in foto seit mear as tûzend wurden’ (een foto zegt meer dan duizend woorden) en daar sta ik ook helemaal achter. De mooie momenten die ik vastleg, zijn op een dag namelijk waardevolle herinneringen.

Vooraf aan de fotoshoot

Ben jij erover uit en wil je graag een fotoreportage boeken? Neem dan contact met mij op. Samen gaan we opzoek naar een geschikte datum en zoeken we een leuke locatie. Ik heb geen studio, dus de fotoshoots zijn altijd buiten (m.u.v. newbornshoots). Een geschikte locatie is bijvoorbeeld het bos, een park, of de zeedijk. Een zandverstuiving of heide doet het ook altijd goed. Het belangrijkste is dat er zo weinig mogelijk storende elementen op de achtergrond aanwezig zijn. Zodra we het samen eens zijn over de datum en locatie, stuur ik een bevestiging. Als je deze accepteert staat de reportage vast.

Natuurlijk kan het voorkomen dat er slecht weer wordt voorspeld. Hieronder valt bijv. regen of harde wind. Als dit het geval is kan de reportage kosteloos verplaatst worden en zoeken we een nieuwe datum. Is het bewolkt? Dan kan de reportage wel doorgaan. Wolken zorgen namelijk voor een mooie egaal licht.

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Lees deze daarom zorgvuldig door.

Op de dag van de fotoshoot

En dan is het zover, jullie gaan fotoshooten. Superleuk! Maar wat trek je aan? Vermijdt felle kleuren. Zachte kleuren en natuurtinten werken vaak wel heel goed. Probeer ook kleding met (drukke) print te voorkomen. Hebben jullie een groepsfotoshoot? Pas de kleding dan op elkaar aan voor een mooier, maar ook rustiger beeld.

Misschien vraag je je wel af: hoe zorgen we ervoor dat we leuk op de foto staan? Om goed voorbereid te zijn kun je zelf ideeën opzoeken op internet. Zo kun je uit jezelf leuke poses neerzetten en weet je wat je leuk vindt. Daarnaast ben ik als fotograaf ook nog altijd aanwezig om jullie aanwijzingen te geven. Verder probeer ik ook spontane momenten te pakken, want deze zijn vaak het mooist.

Na de fotoshoot

Het moment is aangebroken dat je moet wachten op de foto’s. Ik zoek zorgvuldig jullie foto’s uit en bewerk deze om het optimale uit de foto te halen. Om jullie niet te lang te laten wachten krijgen jullie binnen 5 werkdagen een voorproefje van een aantal foto’s. De rest van de foto’s zal binnen drie weken verstuurd worden. De foto’s ontvang je digitaal met logo. Deze foto’s zijn voor online gebruik. Uit deze foto’s kies je 1-3 foto’s (afhankelijk van je pakket) die je in hoge resolutie en zonder logo krijgt. Deze zijn geschikt voor afdrukken, vergrotingen, in fotoboeken, etc. Meer foto’s zonder logo en in hoge resolutie zijn na te bestellen. Alle foto’s zijn via mij ook te bestellen als afdruk. De prijzen hiervoor op de pagina met tarieven.

Hottub huren Friesland