fbpx

Fotograaf in Friesland

Heb jij altijd al een mooie foto aan de muur willen hebben van je eigen gezin, met je grote liefde, vriendinnen of je huisdier? Of wil je graag foto’s van je kinderen zodat je ze nog eens terug kan kijken als ze straks groot en volwassen zijn? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben een fotograaf in Friesland en ik hou van mooie, spontane momenten die ik het liefst vastleg met mijn camera. Want niets is dierbaarder dan foto die laat zien hoe jullie zijn!

De foto’s worden gemaakt op een door jou uitgekozen locatie. Dit kan zijn is het bos of in een leuk parkje. Ook de heide of het strand zijn mooie locaties. Daar maken we verschillende foto’s op verschillende plekken. Ik hoor graag wat jullie wensen zijn en die komen aan de orde bij de fotoshoot. Weinig inspiratie? Dan help ik jullie met leuke poses. Meer informatie over mijn werkwijze vind je op de pagina met meer informatie.

Fotograaf in Friesland

Nieuwsgierig geworden en wil jij een fotoshoot in Friesland? Je kunt me eenvoudig bereiken via één van de opties op de contactpagina. Een berichtje sturen is geheel vrijblijvend en ik kom graag met je in contact!

Lydia Hiemstra
Lydia Hiemstra
2021-06-25
Een superfijne fotograaf die met veel rust en geduld te werk gaat. Ze is zelf een hele gezellige meid, dus je voelt je al snel op je gemak. De fotoshoot verliep heel natuurlijk en relaxt en het waren prachtige resultaten! Heel tevreden en ik zou zo weer een fotoshoot boeken!
Rianne De Bruin
Rianne De Bruin
2021-06-23
Goede en leuke fotograaf die je op je gemak laat voelen en haar tijd neemt. Ze doet ook van alles van familieshoot tot dieren. Ook als je en moeilijk paard hebt, zoals die van mij. Ze werkt professioneel en zorgt voor een prachtig resultaat die ook nog eens snel afgeleverd wordt! Ik ben ontzettend blij met de foto's. Zeker een aanrader!
Fem de Klein
Fem de Klein
2021-06-22
De stalshoot was fantastisch! Maria-Maaike had ook enorm veel geduld met de shoot en heeft super gave fotos gemaakt! De fotos waren enorm snel binnen en er zijn geen problemen geweest! Dikke aanrader dus!🤩
Theo Bosma
Theo Bosma
2021-06-22
Super leuke shoot gehad. Spontane meid die durft te zeggen wat haar het beste lijkt om een mooie foto te kunnen maken. Zeker aanrader, van familie shoot tot dierenfotografie.
niels bosgraaf
niels bosgraaf
2021-06-22
tanja van Eijden
tanja van Eijden
2021-06-22
Een hele leuke en goede fotograaf. Werkt professioneel en stelt je op je gemak. Neemt de tijd voor je en je krijgt snel de foto’s met een gegarandeerd mooi resultaat. Zeker een aanrader!