fbpx

Fotograaf in Friesland

Heb jij altijd al een mooie foto aan de muur willen hebben van je eigen gezin, met je grote liefde, vriendinnen of je huisdier? Of wil je graag foto’s van je kinderen zodat je ze nog eens terug kan kijken als ze straks groot en volwassen zijn? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben een fotograaf in Friesland en ik hou van mooie, spontane momenten die ik het liefst vastleg met mijn camera. Want niets is dierbaarder dan foto die laat zien hoe jullie zijn!

De foto’s worden gemaakt op een door jou uitgekozen locatie. Dit kan zijn is het bos of in een leuk parkje. Ook de heide of het strand zijn mooie locaties. Daar maken we verschillende foto’s op verschillende plekken. Ik hoor graag wat jullie wensen zijn en die komen aan de orde bij de fotoshoot. Weinig inspiratie? Dan help ik jullie met leuke poses. Meer informatie over mijn werkwijze vind je op de pagina met meer informatie.

Fotograaf in Friesland

Nieuwsgierig geworden en wil jij een fotoshoot in Friesland? Je kunt me eenvoudig bereiken via één van de opties op de contactpagina. Een berichtje sturen is geheel vrijblijvend en ik kom graag met je in contact!