fbpx

Contact

Wil je meer informatie, of wil je gelijk al een fotoshoot boeken? Neem dan eenvoudig contact via het contactformulier of email naar info@mmdfotografie.nl.

Contactformulier

  Lydia Hiemstra
  Lydia Hiemstra
  2021-06-25
  Een superfijne fotograaf die met veel rust en geduld te werk gaat. Ze is zelf een hele gezellige meid, dus je voelt je al snel op je gemak. De fotoshoot verliep heel natuurlijk en relaxt en het waren prachtige resultaten! Heel tevreden en ik zou zo weer een fotoshoot boeken!
  Rianne De Bruin
  Rianne De Bruin
  2021-06-23
  Goede en leuke fotograaf die je op je gemak laat voelen en haar tijd neemt. Ze doet ook van alles van familieshoot tot dieren. Ook als je en moeilijk paard hebt, zoals die van mij. Ze werkt professioneel en zorgt voor een prachtig resultaat die ook nog eens snel afgeleverd wordt! Ik ben ontzettend blij met de foto's. Zeker een aanrader!
  Fem de Klein
  Fem de Klein
  2021-06-22
  De stalshoot was fantastisch! Maria-Maaike had ook enorm veel geduld met de shoot en heeft super gave fotos gemaakt! De fotos waren enorm snel binnen en er zijn geen problemen geweest! Dikke aanrader dus!🤩
  Theo Bosma
  Theo Bosma
  2021-06-22
  Super leuke shoot gehad. Spontane meid die durft te zeggen wat haar het beste lijkt om een mooie foto te kunnen maken. Zeker aanrader, van familie shoot tot dierenfotografie.
  niels bosgraaf
  niels bosgraaf
  2021-06-22
  tanja van Eijden
  tanja van Eijden
  2021-06-22
  Een hele leuke en goede fotograaf. Werkt professioneel en stelt je op je gemak. Neemt de tijd voor je en je krijgt snel de foto’s met een gegarandeerd mooi resultaat. Zeker een aanrader!